Антіквание символи віри

Слов’янський світ: ікона «символ віри»

19.11.2017

Ікона «Символ&# 160; Віри » &# 183; 28.04.08

Слов'янський світ: ікона "символ віри"

Коментарі

швидше за все ще один прояв суміші православ’я з язичництвом

Ну, особисто я таку ікону у себе ніколи не повішу&# 8230;

Не сподобалася, по центру що Ісус? Якщо зсередини прибрати картинки і текст буде набагато краще 🙂

Якщо врахувати, що у всіх релігій світу одне джерело, плавно перетікає (що виражається) в різні форми, то тут немає суперечностей. Мало того, я розумію це ікону саме, як Символ Віри. Адже всі ми зберігаємо в минуле своєї Віри язичницьке сприйняття Всесвіту — це світорозуміння наших предків. По суті: тут зображений одвічний Коло Життя, в якому відбивається Віра століття нинішнього. Швидше за все, з приходом нової ери з’явитися новий символ Віри і &# 8220; Новітній заповіт&# 8221; (Посміхаюся). Ось тоді можна буде легко замінити наповнення найдавнішого символу на образи нової віри. Головне, щоб вірили&# 8230;

Угу, а потім &# 8220; віруючі&# 8221; ходять з фашистською свастикою і кажуть, що вона наша.

Релігії змішувати не треба&# 8230; моторошно це.

Свастики десятки тисяч років і це наш споконвічний символ! А Гітлеру, нацизму, фашизму, скінхедів та іншої нечисті менше сотні років і то що вони використовували і очорнили ми в цьому не винні. І в ранньому християнстві свастика зображувалася і на християнських іконах — що з того? А на глиняних горщиках часів Трипільської культури поряд із позначкою Інь-Янь є і свастика — їх теж фашисти ліпили? Символ фашизму — пучок стріл, а не свастика (фашистських по-італійськи — пучок) ЗИ: якщо чогось не знаєте, прагнете це дізнатися, а не сліпо дотримуйтесь чиїмось переконанням.

Вивчати треба, читати. Все оббрехати. http://www.ic-xc-nika.ru/texts/2008/may/n19n.html

Господа! Коловрат завжди був і буде знаком сонця, а свастика трохи спрощений варіант, якщо хтось використовував її не за призначенням, це не означає, що її можна прибрати з життя. У слов’ян Коловрат або свастика це образ бога сонця Ярило.

Зри в корінь: на цій православній іконі зображені Свята Трійця, Таємна вечеря, Зішестя в ад, Розп’яття Господа нашого Ісуса Христа, Господь Вседержитель і інші, і той, хто вміє читати, прочитає що на ній написано. А хрест — це Християнський Православний символ. Через хрест Христос прийняв муки і кров’ю своєю врятував всіх нас! Він дав нам, глухим, тупим і сліпим, можливість врятувати свою душу! Бог є любов! Бог не карає, ми самі себе караємо, живучи не по законам Божим. А що стосовно цього хреста-навіть з язичницької точки зору: хрест цей йде посолонь, тобто по руху сонця. А фашистська свастика — чорна і йде проти сонця. У фашистів на блясі ременя було написано — &# 8220; з нами бог&# 8221 ;, і питається: якому богу вони поклонялися, якщо в концтаборах катували і знищували людей, спалювали цілі села з усіма жителями і в рабів хотіли перетворити весь світ&# 8230; І той, хто говорить: &# 8220; я таку ікону у себе особисто не повішу!&# 8221; — просто недалека людина. І дорогі православні — треба більше читати, а не дивитися американські помиї по тв. Поцікавтеся, що таке Символ Віри.

я повішу у себе таку ікону слава Ярила і Промови

Слов’ян, Промови або Перуну? 😉

І потім: якщо слава Ярила — то де місце Царю юдейському? Або Ви Двовірство, Слов’ян? Божественної ревнощів не побоюєтеся? 😉

Діма, не вдаючись у богословські деталі (а саме в перерахування християнських культових сцен на наведеній картині), зазначу, що свастики самих різних напрямків, промениста і конфігурацій широко застосовувалися в християнському декоративному мистецтві — від вишивки на рясах до архітектури храмів. Класичний чотирипроменеві гамадіон (як на обговорюваної іконі або як у &# 8220; фашистів&# 8221;) християни вважали символом Святого Духа.

До речі, зверни увагу: &# 8220; фашистів&# 8221; пишу в лапках — тому що свастика (БУДЬ-ЯКА свастика) ніколи не була символом фашизму. Символ фашизму — фашина, в’язка із прутів.

Читайте і розумійте СЛОВ’ЯНО-Арійські Веди, там все написано!

Слава РОДУ! Слава Предків Наша! Слов’янам і Аріям Слава.

До речі, щодо змішання релігій — Взагалі для Росії Християнство це штучно насаджена релігія, і як би ми цього не хотів наше її розуміння оч сильно розходиться з її витоками. Якщо бабуся з селища Великі Валянки перед тим як піти на літургію йдучи повз ліс залишає окраєць хліба Лесовичка, а міські жителі кожен Божий день заглядають в гороскоп "Комсомолки", То про яке розуміння Православ’я може йти мова! Думаю, кожна релігія хороша там, де народилася, і кожна держава і народність повинні мати свою релігію. Це нормально. І якщо за 1000 років не вдалося викорінити язичництво з землі Руської, значить воно Россі необхідно, і не варто через силу робити вигляд, що воно пережиток минулого. ІМХО, нонечно.

Початкова підміна понять: фашизм — це Італія. До речі, завдяки фашизму Італія стала цілісною державою. А свастику собі привласнила НСДАП — німецький варіант нашого ВКПБ. А що до свастики — так всяка нечисть: будь то більшовики або націонал-соціалісти, — вони завжди намагаються обілити себе і возвеличити. Як кривда намагається здаватися всім правдою.

мені подобається. вже кілька років перебуваю десь на межі між язичництвом і православ’ям. красиво, принадно.

Текст на зображенні свастика, давньослов’янський символ сонця. Однак же, на давньослов’янське свастику завдано текст "вірую в єдиного бога. " — спочатку написаний на латині / греческом.В Русь цей текст привнесений ззовні. До речі, згадайте ким, коли і задумайтеся, з якою метою принесений! Християнство принесено ззовні в Русь. Кирило і Мефодій — також прибульці. До речі, кирилиця це скорочений "алфавіт". Скорочений з слов’янської АЗ’букі (АзБогаВедаю). Кому цікаво — пошук допоможе. Порівняйте заради інтересу. Хто сприяв появі на Русі цих двох малих?

Твір Л.Толстого спочатку називалося "Війна і мiр" — факт. Чому в слов’янської азбуки букви "і" і "i" існували спільно? Може вони все-таки мали сенс? Або це "понти дешеві старослов’янські"!? Ці літери в словах означає не ударность / безударность. Вони утворювали СЕНСИ. Мiр означає суспільство, народ країни, людей! Хто так легко розчерком пера "скасував" з істинно російської мови поняття Суспільство (Громада, Народ)?

Розділіть поняття: релігія і духовність. Душа є у кожного, незважаючи на колір шкіри і громадянство.

Християнство — релігія заснована на страху і почуття провини. До речі, слова з Біблії про "богообраним народі" — перегорніть Старий Завіт, на основі якого (ЛЮДЬМИ, всього лише людьми!) Був складений текст Нового Завіту. Перегорніть. Так для інтересу. Хто такий "богом обраний народ". І дайте відповідь тепер на питання: яким боком сюди Русь відноситься !? Аз Бога Знаю. знайдіть значення цих слів (!) літери. алфавіт — це жалюгідний обрубок від істинно російської мови. . Глаголь Добро!

А якщо хто на америку молитися то посморіте на герб штатівський і знайде на ньому пучок стріл символ чого цікаво. Хто сказав, що там демократія. І мені здається "православне" додали тільки тому, що просто так християнство не лізло в душі наших предків тому і взято багато зі старої віри та б прижилося все це. Аж надто сильна зараза вийшла. Треба мову згадувати і розуміти, він на все відповіді містить.

Це явна підробка. Язичники не перестають дивувати своєю обмеженою фантазією для містифікацій.

Добре б було, якби не було взагалі ніяких релігій, від них тільки чвари і війни. У нас у всіх одне сонце, одна місяць, зірки, люди забули як раніше спілкувалися з ними! Христос народився серед євреїв, бо цей народ гинув у своїх гріхах і кривавих жертвоприношеннях. Кров ображає Вогонь. Він сам сказав, що прийшов спасти євреїв, але не тому що це обраний народ (його обрано для порятунку як грішники), а тому, що язичникам це було не потрібно, вони спілкувалися з Богами без крові, вони знали силу Природи і вміли спілкуватися з ній. Але я люблю Христа, тому що це та сама іпостась, що Будда, Крішна, а насадження силою нам християнство перекрутили, щоб поставити наш народ на коліна. Кому це потрібно було і навіщо — це окрема тема. Читайте "Дзвінкі кедри Росії" там знайдете відповіді.

Чесно зізнатися я не дуже люблю православ’я! Візантія, Рим принесли нам цю віру, віру рабів! І до тих пір поки її не принесли, на РУСІ рабів не було! Ми внуки Богів! Слався Рід!

ну ви пипец фанатики "слава роду, Перуну, христа, аллаху, ще кому то". взагалі БУДЬ-ЯКА релігія була створена для того щоб пояснити незрозумілі явища і за їх рахунок отримати владу, або допомогти владі утримувати в покорі стадо віруючих баранів. ви звий Глова думати не пробували? то що ви змінили хрест на свастику, а христа на Ярила, лише перевело вас з одного стада сектантів, в інше, і доять вас тепер інші. якомога так вузько мислити, ви ж люди, а не тупі дебіли, відкрийте вже очі. віра предків, вища раса, інша хрень. хіба мало що було 1000 років тому, у вас є справжнє, живіть його законами, тгда не тільки ця віра була, але і топили по чорному і билися мечами — що ж ви це якось не переймаєте?

Олежка, в основному люди, впевнено стверджують, що вони внуки богів, прекрасно розуміють, кого вони славлять. і проблема не в релігії. а в якісному і очевидному виживання білого народу з території євразії за допомогою різноманітних типів соціально-економічних програм. ці програми ти сам знаєш, починаючи від біблії, продовжуючи конституцією країни і закінчуючи міжнародними договра про толерантність, політ-коректності і торгових відносин на чистій бізнес-конкуренції.

а тепер подумай, що ти хотів би поміняти? і як ти хотів би міняти? але ж відразу буде фігурувати поняття справедливості. а звідки черпати справедливість? від предків, які завжди забирали життя за життя, а не пестили надію, що покидьки коли-небудь прозріють. а якщо ще тебе підвести до повноти світосприйняття, єднання з середовищем і підключити до Роду. то у тебе буде сильний шок. але ми цього робити не будемо. у славен немає на це часу. сам одного разу прийдеш або просто вимрешь.

Де ця ікона знаходиться? яка школа? то що є приписка в інеті до цієї ікони 16-17 століття не робить її такою. написана ікона з помилками, безграмотно, не дотримуючись канону. я сам язичник, але не терплю підробок і всяких там мегадревностей в нашій історії. так, що якщо хто допоможе з визначенням місця знаходження, датуванням, авторством ікони, буду щиро вдячний!

Хороша замовна робота, зі схрещування Інгіістіческой віри і християнської релігії. І думати тут нічого. Або ви думаєте такі картини по доброті душевній не знищили? в той час коли всі палили що підтверджує що християнство це далеко не справжня релігія, і те, що слов’яни це великий народ.

Використовували і очорнили) значить так ви наймиліші слов’яни шепочетесь про нас захисників руси, вас, майбутніх поколінь і очищення від невірних. Дуже приємно Вітіч’, спасибі. І тим хто все ще вірить совковим підручниками і дитячим уроків історії в молодших і старших класах в школі, я говорю що Гітлер намагався навести порядок на всій слов’янської території, він попався на прийом масонів і тепер німці козли відпущення, а ви продовжуєте демократствовать. Не будьте утопістами, наші предки чітко знали своїх ворогів і боролися з ними.

Приємно розуміти що ти не один віриш в Правду! Особисто для мене язичницькі боги і їхні закони ближче ніж православні! Спасибі всім хто вірить! Слався рід.

не плутайте наше православ’я, яке було задовго до християнства! http://icno.ru/doc/istoriya/xristianin-ne-znachit-pravoslavnyj.html

да крута у вас дискусія як Взагалі можна звязуваті между собою две зовсім діаметральні протілежні релігії християнство и язичництво в одній іконі фігня якась шановні слов’яни)))

Нееее, ну шо ви! Ікона ж іконі ворожнечу! Якщо ікона давня, так скажемо намоленная, то їй одна ціна (і не в грошах суть), а якщо новодел (нехай хоч вся в золоті.) То зовсім без. . Так само точно з храмами і "Місцями Сили, де стояли ідоли і інше" . Все залежить скільки "частинок" Д У Ш І в у все це вкладено (не важливо "цур" це або Ікона). Тепер про Православ’ї! Йому близько 5000 років і це не стільки релігія, скільки життєва філософія, якщо хочете, життєвий уклад, як казали древні (вивчати мат. Частину, чи то пак книгу Велеса). І хочу сказати, що в православ’ї була Ведична суть! Хочете сперечайтеся, ваше право, але у нас маса доказів вище сказаного.

Все вірно .. коли Русь "хрестили" розпеченим залізом. насильно .. то що б прищепити чужу віру з ізраїлю. зробили симбіоз Рідного Инглиизма і "християнства" з’явилися жахливі атрибути з присутністю обох напрямків. А русь матінка завжди була і буде язичницької. тому що взагалі не зрозуміло навіщо людям чужа віра.

Я ось одного зрозуміти щось не могу.Че ви всі такі-то слепие.Вибори будуть сфпльсіфіціровани! -Ми поставимо камери. А ну тоді ладно. Російські з покон віків бухали, у них в крові це заложено.А насправді що русь горілку і в очі не бачила, а якщо бачила то боялася що сусіди узнают.Потому як можуть випорать або зганьбити.

Так росіяни завжди в лайні жили,"брудна і не вмита русь". Вибачте, але в той час коли російський Ваня ходив в дерев’яний туалет і мився в бане.В європі помиї виливали з другого поверху на вулицю і не важливо проходив повз бідняк або багатій.

Наша країна багата але народ бідний, росіяни не вміють поводитися зі своїм наследіем.Простіте, але біля керма останнім російським був цар батюшка Микола Олександрович у якого не було багато своїх грошей тому він все роздавав.

У російській мові немає приставки "без".Як її немає коли до революції вона був і не було приставки "біс".А зараз наоборот.Задайтесь питанням хто революцію зробив і для чого вона була? А відповідь дуже проста визирніть на вулицю розвал, конфлікт, злість, іслам і т.д.

Тому не треба тут маячня розводити про язичництво і решту чушь.Ваша життя і як хочете так їй і розпоряджайтесь і не треба вводити людей в оману!

Ах да, а тепер ікону "Символ віри" хулимо своїм нечистивого мовою. Залиште свої амбіції і емоції з гординею при себе.І якщо не відаєте що говорите, то промовчите. Може вистачить вже? Євреї руками російського Вані грабували і руйнували церкви, скинули батюшку царя, довели країну до війни і развала.І досі до вас не доходить що взагалі відбувається. А я вам відповім: УЕК, чіпізація, війна, голод

Цитата зі статті Дмитра Логінова "російський хрест" : "Свастика — ступені! — суть знак божественної ієрархії Сил. Тобто знак 12-і богів, які при Бога Всевишнього, кажучи мовою скіфського древлеправослав’я. Як, втім, і раннього християнства. У знаменитому Ечміадзинського Євангелії четвертого століття прямий четвероконечного хрест (знак Бога) зображений в оточенні 12-й свастик (прибогами).

Символ віри, понині вимовний усіма християнами світу, був прийнятий на першому Вселенському соборі в четвертому столітті. По суті він представляє сповідання скіфського Великого Тріглава.Поетому абсолютно справедливо, що на іконі Символ Віри текст цього 12-і членного Символу вписаний в свастикою"

Саме ця справжня стародавня старообрядницьких ікона.

Схожий на свастику знак, який отримав назву коловорот, в XVI — XVII століттях часто містився на натільних хрестах, де він служив зображенням Голгофи.

У XX столітті стародавня свастика, а разом з нею і гамматіческій хрест, були скомпрометовані німецькими фашистами.

Джерело: Слов’янський Світ: Ікона «Символ Віри»

Також ви можете прочитати